2014 m. birželio 11 d., trečiadienis

Prancūziškų skrebučių suktinukai | French Toast Roll Ups






Experience. I saw this recipe just an hour ago on the internet. Decided to try straight away. It's very easy, very quick, very delicious and smells so gooooooood! Reminds me childhood when we used to fry some bread slices in the eggs and sugar mixture. It was a perfect dessert!

You can put anything inside the rolls. I had some strawberry jam in the fridge and some peanut butter, so used them both. Very delicious! I prefer jam rolls to peanut butter though.

It's a perfect dessert or even sweet breakfast for kids! 

Taste. Very delicious, soft, sweet dessert or even breakfast not only for kids! Fabulous cinnamon an butter smell and flavor. A glass of milk is essential!

What I would do different next time. Nothing.

French Toast Roll Ups  


Ingredients

5 white bread slices
1 egg
3 tbsp milk
1 tbsp caster sugar
1 tsp vanilla extract


For the topping and filling

some jam (peanut butter or nutella)
1 tbsp cinnamon powder
4 tbsp caster sugar

butter for frying

Instructions

1. Whisk the egg, milk, 1 tbsp caster sugar, vanilla extract in a bowl.
2. Take bread slices, remove crust off. 
3.  Roll bread slices thinly with a rolling pin.
4. Spread some jam on the bread (or peanut butter, or nutella). 
5. Dip the roll into the egg mixture and fry in butter. Cook all sides evenly.
6. Mix 1tbsp cinnamon powder, 4 tbsp caster sugar in a plate and roll the cooked rolls in this mixture.

Recipe from FB 'Mom's got Ink'



Patirtis. Pamačiau šį receptą vos prieš valandą internete ir puoliau iškart gaminti. Labai paprastas, labai greitas, labai skanus receptukas ir kvepia taip skaniai! 

Iš tiesų šie skrebučiai man priminė vaikystę, kuomet kepdavom 'bulką' kiaušinio ir cukraus plakinyje. Tuomet tai buvo pats skaniausias desertas!

Į skrebučių vidų galite dėti bet ką: džemą, riešutų sviestą, nutelą. Aš turėjau braškių džemo ir riešutų sviesto, todėl juos ir naudojau. Su abiem labai skanu! Nors su džemu man patiko šiek tiek labiau.

Receptas, kuo puikiausiai tiks vaikams kaip desertas ar net kaip saldūs pusryčiai. 

Skonis. Labai skanūs, minkšti suktinukai puikiai tiks kaip desertas ar kaip pusryčiai vaikams ir suaugusiems! Nuostabus cinamono ir sviesto aromatas ir skonis. Pieno stiklinė prie šių skrebučių tiesiog būtina!

Ką daryčiau kitaip kitąkart. Nieko.

Prancūziškų skrebučių suktinukai 


Ingredientai

5 baltos dienos riekės
1 kiaušinis
3 šaukštai pieno
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis vanilės ekstrakto

Įdarui ir apibarstymui 
šiek tiek džemo (riešutų sviesto ar nutelos)
1 šaukštas cinamono
4 šaukštai cukraus

sviesto kepimui

Gaminimo eiga

1. Dubenyje išplakite kiaušinį, pieną, šaukštą cukraus, vanilės ekstraktą.
2. Paimkite duonos riekės ir nupjaustykite pluteles. 
3. Su kočėlu plonai iškočiokite duonos riekes.
4. Ant duonos užtepkite džemo (riešutų sviesto arba nutelos). 
5. Merkite duonos suktinukus į kiaušinių plakinį ir kepkite svieste. Vienodai apkepkite visus kraštus.
6. Lėkštėje sumaišykite šaukštą cinamono, 4 šaukštus cukraus ir apvoliokite suktinukus šitame mišinyje.

Receptas iš FB 'Mom's got Ink'

4 komentarai :

Vilma rašė...

Labai įdomi idėja, ypač batono kočiojimas! Kalorijų bomba, bet man, smaližei, tikrai patiktų! :)

Medeja- CranberryJam rašė...

Skanus užkandis! Man neteko tokio dar niekur matyt :)

Baking Secrets rašė...

Man irgi padarė įspūdį tas batono kočiojimas :)) Aha šiaip saldu, kalorijų nemažai, norint galima jų pamažint, atsisakyt voliojimo cukruje ar sviesto kiekį kepant pamažint. Bet man norėjo paragaut orginalų receptą. Kalorijų nebijau :))

Baking Secrets rašė...

Aš netyčia pamačiau FB ir puoliau daryt. Skani idėja ir nematyta pasirodė :)

Printfriendly