Grybų tarta: dar kartą / Mushroom Tart: once again



Lengvas, skanus, vegetariškas patiekalas Jūsų pietums.



Jau ne vieną ir ne du kartus išmėgintas ir mūsų labai pamėgtas receptas. Tartos, apskritai, puikus patiekalas, norint sunaudoti šaldytuvo turinį ir įvairius likučius, panašiai kaip pica. Todėl šaldymo kameroje visuomet turiu trapios tešlos tokiems atvejams. Receptas taip pat ganėtinai lankstus. Pavyzdžiui, šįkart vietoj grietinės naudojau grietinėlę bei dėjau trijų rūšių sūrius: parmezaną, mocarelą ir čederį (likučius iš šaldytuvo). 

Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!


Grybų tarta: dar kartą
Receptas adaptuotas iš knygos Miisa Mink 'Nordic Bakery Cookbook' 



Receptas - čia





Light, delicious, vegetarian dish for your lunch.

Mushroom Tart: once again
Recipe adapted from the book Miisa Mink 'Nordic Bakery Cookbook' 


Recipe - here


Baking Secrets

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 komentarai:

  1. Ir koks eiliuotas pavadinimas :D niekad tartų nekepu nes taip ir nesugebu formos nusipirkt (kvailas pasiteisinimas..)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha cha, kaip prajuokinai. Eiliuotas pavadinimas, net nepastebėjau :))) Aš turiu tris formas, negaliu atsidžiaugti :)) Tik man keramikinės tokiom tartom labiau patinka, nei metalinės :)

      Panaikinti