Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas 'Magdė', perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.
Dar viena lietuviška klasika - plokštainis-pyragas 'Magdė'. Mano nuostabai labai skanus ir ne toks sunkus pagaminti, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio.
Pirmą kartą gaminau tokį kakavinį kremą su želatina. Gąsdino neįprastas gamybos procesas, kilo daug abejonių ar viskas pavyks, ir ar iš vis pyragas sustings. Tačiau va, rezultatas prieš jus, pavyko iš pirmo karto be didelių problemų.
Tiesa pasakius, iš savo vaikystės tokio pyrago neprisimenu, tik girdėjau nemažai atsiliepimų ir kitų moterų dūsavimų, koks skanus kadaise buvo šis pyragas. Buvo smalsu. Skonis tikrai maloniai nustebino, ypač kakavinio kremo - labai gardus.
Pirmą kartą gaminau tokį kakavinį kremą su želatina. Gąsdino neįprastas gamybos procesas, kilo daug abejonių ar viskas pavyks, ir ar iš vis pyragas sustings. Tačiau va, rezultatas prieš jus, pavyko iš pirmo karto be didelių problemų.
Tiesa pasakius, iš savo vaikystės tokio pyrago neprisimenu, tik girdėjau nemažai atsiliepimų ir kitų moterų dūsavimų, koks skanus kadaise buvo šis pyragas. Buvo smalsu. Skonis tikrai maloniai nustebino, ypač kakavinio kremo - labai gardus.