2014 m. rugpjūčio 25 d., pirmadienis
2014 m. rugpjūčio 21 d., ketvirtadienis
Itališkas tiramisu | Italian Tiramisu
kategorijos:
Coffee
,
Desertai
,
Desserts
,
Italian
,
Itališka
,
Kava
,
Mascarpone
,
Maskarponė
2014 m. rugpjūčio 20 d., trečiadienis
2014 m. rugpjūčio 12 d., antradienis
2014 m. rugpjūčio 11 d., pirmadienis
2014 m. rugpjūčio 10 d., sekmadienis
Kokosų pieno ir uogų kokteilis | Coconut Milk & Berry Booster
Coconut Milk & Berry Booster
Ingredients
1 cup (250 ml) coconut milk
1 banana
handful fresh or frozen berries (used blackberries, raspberries, red/black currants)
1 banana
handful fresh or frozen berries (used blackberries, raspberries, red/black currants)
Instructions
1. Just blend everything together and enjoy.
Patirtis. Tokius ir panašius kokteilius seniau gamindavau kone kasdien. Išbandžiau daugybę variacijų - jogurto, pieno, kokosų pieno, sojų pieno ar pieno-ledų. Man jie visi labai patinka. Šis kokosų pieno kokteilis - švelnaus kokosų, bananų skonio su uogų rūgštele.
Beje teko skaityti, kad tokie kokteiliai padeda vaisingumui gerinti! Cha cha. Išbandyta praktiškai! Chi. Chi. Rekomenduoju.
Skonis. Tirštas, maistingas, skanus, švelnios tekstūros kokosų kokteilis su bananu ir uogomis.
Ką daryčiau kitaip kitąkart. Priklausomai nuo nuotaikos ir turimų produktų, vietoj kokosų pieno galima naudoti natūralų jogurtą, sojų pieną ar tiesiog paprastą karvės pieną. Norint dar sveikesnio varianto įdėkite šaukštą sėmenų ar sėlenų ir šaukštelį medaus.
Jei norite atsigaivinti karštą dieną, įdėkite ledų ir turėsite pieno-ledų kokteilį. Juos ypač mėgsta vaikai.
Beje teko skaityti, kad tokie kokteiliai padeda vaisingumui gerinti! Cha cha. Išbandyta praktiškai! Chi. Chi. Rekomenduoju.
Skonis. Tirštas, maistingas, skanus, švelnios tekstūros kokosų kokteilis su bananu ir uogomis.
Ką daryčiau kitaip kitąkart. Priklausomai nuo nuotaikos ir turimų produktų, vietoj kokosų pieno galima naudoti natūralų jogurtą, sojų pieną ar tiesiog paprastą karvės pieną. Norint dar sveikesnio varianto įdėkite šaukštą sėmenų ar sėlenų ir šaukštelį medaus.
Jei norite atsigaivinti karštą dieną, įdėkite ledų ir turėsite pieno-ledų kokteilį. Juos ypač mėgsta vaikai.
Kokosų pieno ir uogų kokteilis
Ingredientai
1 puodelis (250 ml) kokosų pieno
1 bananas
sauja šviežių ar šaldytų uogų (naudojau avietes, gervuoges, raudonuosius/juoduosius serbentus)
1 bananas
sauja šviežių ar šaldytų uogų (naudojau avietes, gervuoges, raudonuosius/juoduosius serbentus)
Gaminimo eiga
1. Tiesiog viską susmulkinkite smulkintuvu ir mėgaukitės.
kategorijos:
Bananai
,
Berries
,
Coconut Milk
,
Drinks
,
Gėrimai
,
Healthy recipes
,
Kokosų pienas
,
Sveiki receptai
,
Uogos
2014 m. rugpjūčio 7 d., ketvirtadienis
2014 m. rugpjūčio 5 d., antradienis
2014 m. rugpjūčio 4 d., pirmadienis
2014 m. liepos 27 d., sekmadienis
Jogurtinis mėlynių tortas | Blueberry Yogurt Cake
kategorijos:
Berries
,
Blueberries
,
Cakes
,
Cheesecakes
,
Gelatin
,
Yogurt
,
Jogurtas
,
Mėlynės
,
Nekepti tortai
,
No bake cakes
,
Sūrio tortai
,
Tortai
,
Uogos
,
Želatina
2014 m. liepos 25 d., penktadienis
Juodųjų serbentų Ombre tortas | Black Currant Ombre Cake
kategorijos:
Berries
,
Cakes
,
Cheesecakes
,
Cream cheese
,
Currants
,
Gelatin
,
Yogurt
,
Jogurtas
,
Kreminis sūris
,
Nekepti tortai
,
No bake cakes
,
Serbentai
,
Sūrio tortai
,
Tortai
,
Uogos
,
Želatina
2014 m. liepos 24 d., ketvirtadienis
2014 m. liepos 23 d., trečiadienis
Tortas 'Juodasis miškas' | Black Forest Cake
kategorijos:
Berries
,
Cakes
,
Cherries
,
Chocolate
,
Double Cream
,
German
,
Grietinėlė
,
Layer Cakes
,
Šokoladas
,
Tortai
,
Uogos
,
Vyšnios
,
Vokiška
2014 m. liepos 15 d., antradienis
Mėlynių keksiukai | Blueberry Muffins
I made 12 muffins and my husband ate almost all of them in one sitting.
What I would do different next time. Nothing. They are perfect.
Blueberry Muffins
1 cup - 250 ml
1 1/4 cup self-raising flour
1/2 cup sour cream
3/4 cup sugar
1 1/4 cup self-raising flour
1/2 cup sour cream
3/4 cup sugar
6 tbsp (85 g) softened butter
2 eggs
1 tsp vanilla extract
1/4 tsp salt
1 cup of blueberries (I put 130 g)
2 eggs
1 tsp vanilla extract
1/4 tsp salt
1 cup of blueberries (I put 130 g)
Instructions
1. Cream the softened butter and sugar until smooth.
2. Add eggs, vanilla, sour cream and whisk.
2. Add eggs, vanilla, sour cream and whisk.
3. Take two tablespoon of flour and stir into the blueberries. Lightly mix. This won't let berries to sink in the batter.
4. Add the flour to the mixture, mix.
5. Add blueberries to the batter, lightly mix.
4. Add the flour to the mixture, mix.
5. Add blueberries to the batter, lightly mix.
6. Preheat the oven to 180ºC and line a 12-hole muffin tin with paper cases. Evenly scoop the mixture into the paper cases.
7. Bake the muffins for about 20-25 minutes or until a skewer inserted into the center of one of the muffins comes out clean.
8. Once baked transfer the muffins to a wire rack to cool completely.
7. Bake the muffins for about 20-25 minutes or until a skewer inserted into the center of one of the muffins comes out clean.
8. Once baked transfer the muffins to a wire rack to cool completely.
Patirtis. Keksiukus kepu, kai norisi ko nors saldaus labai greitai. Nėra lengviau sumaišyti tešlą, įdėti norimų ingredientų: uogų, šokolado ar kt. ir vos po pusvalandžio skanauti minkštučių, purių keksiukų. Šitie būtent tokie ir yra purūs ir minkšti, o dėl mėlynių jiems neįmanoma atsispirti.
Gavosi 12 normalaus dydžio keksiukų. Mano vyras sukirto beveik visus keksiukus vienu prisėdimu.
Skonis. Minkšti, purūs, labai skanūs keksiukai su mėlynėmis.
Ką daryčiau kitaip kitąkart. Nieko nekeisčiau. Tobuli.
Gavosi 12 normalaus dydžio keksiukų. Mano vyras sukirto beveik visus keksiukus vienu prisėdimu.
Skonis. Minkšti, purūs, labai skanūs keksiukai su mėlynėmis.
Ką daryčiau kitaip kitąkart. Nieko nekeisčiau. Tobuli.
Mėlynių keksiukai
Ingredientai
1 puodelis - 250 ml
1 1/4 puodelio miltų
1/2 puodelio grietinės
3/4 puodelio cukraus
6 šaukštai (apie 85 g) minkšto sviesto
2 kiaušiniai
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
1 puodelis mėlynių (aš dėjau 130 g)
Gaminimo eiga
1. Dubenyje gerai išsukite sviestą ir cukrų.
2. Įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę, vanilę ir išplakite.
3. Paimkite porą šaukštų miltų ir apibarstykite mėlynes, išmaišykite. Taip uogos 'nepaskęs'.
4. Suberkite miltus į paruoštą mišinį. Išmaišykite.
5. Atsargiai įmaišykite mėlynes į keksiukų tešlą.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC ir į 12 keksiukų formą sudėkite popierinius keksiukų krepšelius. Vienodai paskirstykite tešlą tarp formelių.
7. Kepkite apie 20-25 minutes arba kol metalinis iešmelis (medinis pagaliukas), įsmeigtas į keksiuko centrą liks sausas.
3. Paimkite porą šaukštų miltų ir apibarstykite mėlynes, išmaišykite. Taip uogos 'nepaskęs'.
4. Suberkite miltus į paruoštą mišinį. Išmaišykite.
5. Atsargiai įmaišykite mėlynes į keksiukų tešlą.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC ir į 12 keksiukų formą sudėkite popierinius keksiukų krepšelius. Vienodai paskirstykite tešlą tarp formelių.
7. Kepkite apie 20-25 minutes arba kol metalinis iešmelis (medinis pagaliukas), įsmeigtas į keksiuko centrą liks sausas.
8. Iškepusius keksiukus atvėsinkite ant grotelių.
kategorijos:
Berries
,
Blueberries
,
Cupcakes
,
Grietinė
,
Keksiukai
,
Laura Vitale
,
Mėlynės
,
Muffins
,
Sour cream
,
Uogos
Užsisakykite:
Pranešimai
(
Atom
)