2016 m. liepos 17 d., sekmadienis

Žiedinių kopūstų mišrainė / Cauliflower Salad


Šviežia, traški mišrainė su žiediniais kopūstais, paprika, kumpiu ir porais.


Šis savaitgalis prasidėjo pakiliai. Savo darže aptikau kelias išlindusias žiedinių kopūstų galvas. Trypiau iš džiaugsmo ir susižavėjusi rodžiau vyrui. Toks entuziazmas nebe reikalo. Kiek aš su tais kopūstais vargau! Kaip saugojau nuo visokių kenkėjų: šliužų, sraigių, baltukų. Jau po truputį save nuteikinėjau, jog vargu, ar pavyks, ką nors iš jų išauginti. Prisiekinėjau kitais metais jų tikrai nesodinti! Dabar visas pesimistines nuotaikas užmiršau, dar akyliau stebiu ir saugau savo kopūstus ir laukiu tos dienos, kai nupjausiu jų pirmąją galvą. Šypt.

Ta proga, mišrainė su šviežiais žiediniais kopūstais. Dar iš studentavimo laikų... Labai ją kažkada mėgau. 


Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.

Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu. Gaminau daug kartų.

Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!



Žiedinių kopūstų mišrainė

Ingredientai

1/4 šviežio žiedinio kopūsto
1/2 raudonosios paprikos
50 g kumpio
Truputis poro
1-2 šaukštai majonezo
Druskos, pipirų pagal skonį


Gaminimo eiga
  1. Viską supjaustykite ir sumaišykite.

    Cauliflower Recipe.

    Cauliflower Salad


    Ingredients

    1/4 fresh cauliflower
    1/2 red pepper
    50 g ham of your choise
    Some leeks
    1-2 tbsp mayonnaise
    Salt and pepper to taste

    Instructions
    1. Chop everything and mix together.



    2 komentarai :

    Anonimiškas rašė...

    Dėjau viską iš akies, dar įdėjau konservuotų kukurūzų ir pora česnako skiltelių įspaudžiau su smulkintuvu, tai tokios skanios salotos gavosi!!! Valgau ir negaliu sustot😅

    Baking Secrets rašė...

    Kukurūzai geras priedas! Ir spalvų daugiau. Ačiū, kad parašėte. Vis prisimenu šias salotas, reikės pasigaminti. 👌

    Printfriendly