tag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post7152679851953491389..comments2024-03-16T18:52:14.536+00:00Comments on Baking Secrets: Trapi tešla krepšeliams (tartoms) | Basic Shortcrust (Pie) PastryBaking Secretshttp://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-83764703341032108742018-02-26T15:40:42.240+00:002018-02-26T15:40:42.240+00:00Tikrai ilgai ieškojau tartos receptų, ne vieną išb...Tikrai ilgai ieškojau tartos receptų, ne vieną išbandžiau, bet šis - tobulybių tobulybė. Kepiau ir mažesnėse formelėse, tai iš tokios normos išeina 3 tartaletės 12 cm skersmens formelėse arba 6 tartaletės 10 cm formelėse. Ačiū už gerą receptą.Rūtanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-43055539816689066882015-11-30T16:54:04.567+00:002015-11-30T16:54:04.567+00:00Kepti reiktų priklausomai nuo jūsų įdaro recepto i...Kepti reiktų priklausomai nuo jūsų įdaro recepto ir ten nurodytos temperatūros, laiko. Dažniausiai kepama 180-200 laipsnių temperatūroje nuo 25-30 minučių jau su įdaru.Baking Secretshttps://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-77578601538539706812015-11-30T13:32:07.092+00:002015-11-30T13:32:07.092+00:00O kokioje temperatūroje ir kiek laiko kepti? O kokioje temperatūroje ir kiek laiko kepti? Anonymousnoreply@blogger.com