tag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post2573222190595810163..comments2024-03-16T18:52:14.536+00:00Comments on Baking Secrets: Kaip pasigaminti naminę varškę + VIDEO / How to Make Cottage Cheese + VIDEOBaking Secretshttp://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-28507073724617837332017-01-11T16:58:02.781+00:002017-01-11T16:58:02.781+00:00Jei sterilizacija nesidomejot :) tada ir as bandys...Jei sterilizacija nesidomejot :) tada ir as bandysiu pasigaminti is "einamiausio" (140°C) pieno.<br />Aciu uz greita atsakyma ! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-2521984582241080522017-01-10T12:35:15.005+00:002017-01-10T12:35:15.005+00:00sveiki. naudoju parduotuvini riebiausia piena (ful...sveiki. naudoju parduotuvini riebiausia piena (full fat). sterilizaciju neseku ir nezinau :) gyvenu UK. Baking Secretshttps://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-70634117982361751632017-01-10T10:57:58.960+00:002017-01-10T10:57:58.960+00:00Laba diena,
Gyvenu Prancuzijoje ir cia varskes vis...Laba diena,<br />Gyvenu Prancuzijoje ir cia varskes visai nera (tikrai nera nors ir suriu salis, jau nustojau ieskoti). Norejau paklausti koki piena naudojote.<br />Nepasterizuoto pieno cia praktiskai neimanoma nusipirkti (teisingiau - labai sudetinga, reikia vaziuoti pas fermerius, kurie karves pieno suriu gamyba uzsiima).<br />Parduotuvese parduodamas pienas yra UAT (140°C sterilizacija), bet Anonymousnoreply@blogger.com