tag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post1444076050190778484..comments2024-03-16T18:52:14.536+00:00Comments on Baking Secrets: Balta duona / Basic White BreadBaking Secretshttp://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-2723360617980444272016-09-21T17:31:00.101+01:002016-09-21T17:31:00.101+01:00Ačiū labai už paaiškinimą, būtinai išbandysiu šį r...Ačiū labai už paaiškinimą, būtinai išbandysiu šį receptą :)Hellfirehttps://www.blogger.com/profile/06714204161159520237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-76442532206347700632016-09-21T08:40:50.949+01:002016-09-21T08:40:50.949+01:00Viso grūdo miltai absorbuoja daugiau vandens, todė...Viso grūdo miltai absorbuoja daugiau vandens, todėl reiktų keisti proporcijas. Jei dėtumėt 300 g viso grūdo miltų + 200 g baltų miltų, tuomet vandens kiekis kistų ne taip žymiai - reiktų 370 g vandens kažkur. Jei norit vien viso grūdo miltų, vandens kiekis dar didės. Tik tiksliai nepasakysiu kiekBaking Secretshttps://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5753875225260617994.post-62771036005480853282016-09-20T19:14:23.299+01:002016-09-20T19:14:23.299+01:00Ar galima būtų naudot viso grūdo miltus? Ar reikėt...Ar galima būtų naudot viso grūdo miltus? Ar reikėtu tada kažko pridėt papildomai kad išeitų normaliai?Hellfirehttps://www.blogger.com/profile/06714204161159520237noreply@blogger.com