Add

2016 m. vasario 19 d., penktadienis

Mūsų šeimos savaitės pietų meniu (7 savaitė)




Taigi, mūsų šios savaitės pietų meniu toks:

* (N) reiškia, kad patiekalą gaminsiu pagal naują, dar nebandytą receptą


PENKTADIENIS

Likučiai

ŠEŠTADIENIS


SEKMADIENIS

'Čirviniai' blynai (receptas čia)
Kopūstų sriuba
Likęs viščiukas

PIRMADIENIS (Be mėsos)


ANTRADIENIS

Kotletai su grikiais ir šparaginėmis pupelėmis

TREČIADIENIS

Žuvies kepsniai su ryžiais ir Briuselio kopūstais
(receptai čia ir čia)

KETVIRTADIENIS

DESERTUI SIŪLAU



PRODUKTŲ SĄRAŠAS

Daržovės/Vaisiai/Prieskoniai
Brokoliai 2 vnt.
Žaliosios pupelės
Geltona paprika
Raudonos paprikos 2 vnt.
Cukinijos
Vyšniniai pomidorai
Morkos
Pastarnokai
Saldžiosios bulvės
Špinatai
Žaliosios salotos
Šparagai
Šaldyti žirneliai
Briuselio kopūstai
Petražolės
Svogūnų laiškai
Kopūstas
Agurkai 3 vnt.
Šaldytos vyšnios
Šviežios braškės arba mėlynės
Bananai 2 pak.
Kriaušės 2 pak.
Obuoliai 2 pak.
Avokadai 4 vnt.
Kiviai
Citrinos
Apelsinai ir/arba mandarinai

Duonos gaminiai
Šviesi duona
Juoda duona

Pieno produktai/Kiaušiniai
Kiaušiniai 15 vnt.
Sviestas 2 vnt.
Pienas 2 l
Creme fraiche
Grietinėlė 3 vnt.
Kreminis sūris 3 vnt.
Pasukos/kefyras 2 vnt.
Čederio sūris 
Jogurtai
Sojų arba migdolų pienas

Mėsa
Malta jautiena ir kiauliena (750 g)
Jautiena (500 g)
Viščiukas 1.5 kg
Pančeta
Kumpis
Pepperoni dešra
Chorizo dešra

Spintelės produktai
Sojos padažas
Sultinys
Sezamų aliejus
Mirinas
Grikių košė
Miltai
Cukrus
Konservuoti avinžirniai 2 vnt.
Kava

Kiti produktai
Apelsinų sultys


Komentarų nėra :

Rašyti komentarą

Printfriendly