2015 m. kovo 10 d., antradienis

Grybų tarta: dar kartą / Mushroom Tart: once again



Lengvas, skanus, vegetariškas patiekalas Jūsų pietums.



Jau ne vieną ir ne du kartus išmėgintas ir mūsų labai pamėgtas receptas. Tartos, apskritai, puikus patiekalas, norint sunaudoti šaldytuvo turinį ir įvairius likučius, panašiai kaip pica. Todėl šaldymo kameroje visuomet turiu trapios tešlos tokiems atvejams. Receptas taip pat ganėtinai lankstus. Pavyzdžiui, šįkart vietoj grietinės naudojau grietinėlę bei dėjau trijų rūšių sūrius: parmezaną, mocarelą ir čederį (likučius iš šaldytuvo). 

Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!


Grybų tarta: dar kartą
Receptas adaptuotas iš knygos Miisa Mink 'Nordic Bakery Cookbook' 



Receptas - čia





Light, delicious, vegetarian dish for your lunch.

Mushroom Tart: once again
Recipe adapted from the book Miisa Mink 'Nordic Bakery Cookbook' 


Recipe - here


2 komentarai :

Medeja- CranberryJam rašė...

Ir koks eiliuotas pavadinimas :D niekad tartų nekepu nes taip ir nesugebu formos nusipirkt (kvailas pasiteisinimas..)

Baking Secrets rašė...

Cha cha, kaip prajuokinai. Eiliuotas pavadinimas, net nepastebėjau :))) Aš turiu tris formas, negaliu atsidžiaugti :)) Tik man keramikinės tokiom tartom labiau patinka, nei metalinės :)

Printfriendly