Add

2014 m. spalio 7 d., antradienis

Obuolių rožės papuošimui / Apple Roses Decoration


For English text, please scroll down





Deja, šiandien recepto nebus. Dalinuosi gražia papuošimo idėja. Man labai patiko ši mintis, atrodo puikiai! Iš tiesų, išbandžiau ir naują tartos receptą, tačiau likau nusivylusi: tartos tešla skani, bet įdaras nesužavėjo. Receptą bandžiau versti iš vieno bulgariško blogo su daug skanių idėjų, tačiau google translater manau nebuvo visiškai tikslus nepavyko šimtu procentu visko išpildyti, kaip reikia. Šiek tiek gaila, bet yra kaip yra. 

Ir visgi, labai norėjau pasidalinti obuolių rožytėmis. Galbūt, kam nors kils noras kažką panašaus padaryti. Labai graži paprasta idėja, bet darbo ir kruopštumo įdėti reikia. Aš neturėjau normalaus bulvių skustuko, naudojau skirtą morkoms, kuris labai plonai skuta, bet labai aštriai. Ne tik priskutau obuolių, bet ir dalį piršto! Cha. Rimtai. Na, tik nubrozdinau odą, nieko tragiško ir baisaus. 

Mąsčiau, kad reiktų dar kartą iškepti panašią tartą, tik su kitokiu kremu, bet šiuo metu gaila laiko, piršto ir trūksta motyvacijos. Galbūt kada nors vėliau... O dabar pasigrožėkime!



Obuolių rožės papuošimui
Idėja iš Yoli
Ingredientai

Obuolių
Šiek tiek džemo

Gaminimo eiga

1. Skustuku priskuskite obuolių atraižėlių, susukite jas į roželes. 
2. Prieš kepant rožes aptepkite pašildytu džemu.


RECIPE IN ENGLISH


Unfortunately, today no recipe. I just want to share with you this nice idea. Actually, I even tried a new tart, but its filling was not very delicious. But I think these roses are great and worth to share. 

Just some time and patience, and beautiful pie with these gorgeous roses might be on your table.



Apple Roses Decoration
Idea from Yoli

Ingredients

Apples
Some jam

Instructions

1. Peel some apple skins with a potato peeler and roll to roses.
2. Brush with some warmed jam. 



2 komentarai :

  1. Aš tokį pyragą kepiau pagal kažkokį lenkišką tinklaraštį, tai man gavosi labai skanus įdaras. O taviškis pyragas... nežinau kaip skonis, bet atrodo, tai labai gražiai :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kepiau pagal bulgarišką, naudojaus google translater ir man rodos neteisingai išsiverčiau. Tada nepagalvojau paieškoti kituose blog'uose, o vėliau pamačiau ir ne vieną vertimą :) Supratau klaidą, dėjau miltus vietoj krakmolo. Įdaras tikrai neskanus buvo ir neturėjo būti :D Bet va idėja ir papuošimas man labai patiko, nors vargo yra su rožėm, tai norėjosi bent tuo pasidalinti. Taip tai bučiau visai recepto nedėjus :)

      Panaikinti

Printfriendly